De vereniging buurtbus Drimmelen – Oosterhout bestaat uit chauffeurs, die er op vrijwillige basis voor zorgen dat er een openbaar vervoerverbinding tussen Drimmelen en Oosterhout in stand kan worden gehouden. Zonder deze verbinding zou bijvoorbeeld Drimmelen van openbaar vervoer verstoken blijven en zou een ritje van Made naar Oosterhout veel meer reistijd vergen, omdat men dan via Raamsdonksveer moet reizen. Denk hierbij vooral aan schoolgaande jeugd en ouderen die op deze manier even in Oosterhout kunnen gaan winkelen. Dat deze verbinding noodzakelijk is blijkt uit het feit dat we in juni 2017 de 300.000e  passagiers met onze buslijn 224 hebben mogen verwelkomen.

Onze vereniging heeft als doel de passagier centraal te stellen en een zo veilig mogelijke reis te bieden. Daarom worden onze chauffeurs met regelmaat  bijgeschoold op verkeerstechnisch vlak. Tevens vinden we het uiterst belangrijk dat onze chauffeurs in geval van nood de nodige eerste hulp kunnen verlenen. Daarom organiseren we jaarlijks voor hen een EHBO- en  een reanimatiescholing met instructie voor het gebruik van een AED apparaat. De kosten hiervan worden door geen enkele instantie vergoed en komen dus voor eigen rekening.

Wij hebben ons ook dit jaar weer aangemeld voor de Rabo Club Support om met de opbrengsten uit dit fonds deze trainingen te kunnen bekostigen.

 

Daarom vragen wij u op ons te stemmen.

Elke stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Dit jaar kan men alleen digitaal stemmen.

Hoe werkt Rabo Club Support?

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.

2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.

3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.

4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs (waarvan 2 op Buurtbusvereniging Drimmelen-Oosterhout).

5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen. Ben je nog geen lid, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank, dan kun je zonder kosten en zonder verplichting lid worden. Neem hiervoor contact op met de Rabobank. Voor dit jaar kunt u echter niet meer meestemmen, maar volgend jaar kunt u dat dan wel. Namens al onze chauffeurs: hartelijk dank voor iedere stem die wij krijgen.

 

De periode waarin gestemd kan worden loopt van vrijdag 5 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2020.

 

Zorg met uw stem ervoor dat onze chauffeurs u adequaat kunnen helpen als u als passagier iets overkomt